t

Risau dengan masalah kulit yang masih belum ada jalan penyelesaian

t

Dah cuba bermacam-macam produk tapi masih tiada perubahan

t

Dah jumpa pakar kulit dan buat rawatan wajah yang mahal-mahal tapi hasilnya masih mengecewakan

t

Belum pernah cuba apa-apa produk sebab risau banyak sangat pilihan, takut tersilap beli

t

Nak cuba tapi risau sebab kulit sangatlah sensitif

t

Nak cuba tapi risau takut tak berkesan dan membazir je

Memperkenalkan NIQREES Hydrogel iaitu serum yang menggunakan bahan aktif terbaik dunia Ekstrak Buah Kigelia Africana dengan teknologi paling terbaru, serum PERTAMA dalam bentuk Hydrogel.

Ekstrak buah Kigelia Africana

Di import khas dari Afrika dan kebaikannya telah dibuktikan secara KLINIKAL melalui artikel yang dikeluarkan pada 2009 “Natural Product Radiance” dan 2011 “Indian Journal of Natural Products and Resources” yang berfungsi:

Mengurangkan garis halus dan kedutan.

Meningkatkan keanjalan kulit, secara semula jadi

Mengurangkan
pigmentasi

Mengurangkan kulit
berminyak

Meningkatkan peredaran darah bawah kulit

Menguat dan menstabilkan serat kologen yang menyokong kulit

Meningkatkan ketebalan lapisan epedemis

Mempunyai sifat antibakteria yang tinggi iaitu anti mikrob iaitu anti bakteria dan anti kulat.

Dapat melawan sel
kanser

Anti radang dan anti oksidan yang tinggi

HYDROGEL

Hydrogel iaitu water base yang mempunyai keupayaan serapan LEBIH 15 kali ganda dari krim dan serum biasa yang berada di pasaran. Sangat sesuai untuk kulit sensetif dengan kelebihan berikut:

Cepat menyerap ke dalam kulit

Sejuk dan tidak melekit

Tiada bau dan warna tambahan

Tidak berminyak

Tidak meninggalkan sebarang sisa di permukaan kulit yang boleh menyumbat liang pori

SAMPAI BILA NAK TUNGGU!!!

Mereka sudah merasai kehebatan Niqrees Hydrogel…

Anda?

Biji Kolestrol / millia seed

Jerawat

Jeragat

Parut

Kulit Kering

Kulit berminyak

Kedutan & garis penuaan

Menegang & menganjalkan payudara

Sunburn

Dark circle & eye bag

Mengecilkan liang pori

Black head & white head

Penyakit kulit & ekzema

KUSAM

Niqrees Hydrogel bertindak merawat kulit, MERAWAT !

Diyakini BERKESAN!
Kerana 95% Customer repeat order dan memberi feedback positif.

Jangan TERKEJUT jika kami katakan, ada bukti pengguna yang telah mengggunakan sehingga 20 botol dalam tempoh kurang setahun .

Mereka sudah dapat kulit yang diidamkan.

ANDA ???

Kelebihan NIQREES Hydrogel

N

Bukan dalam bentuk krim atau serum biasa tapi HYDROGEL

N

15 kali lebih cepat menyerap berbanding serum biasa

N

Bersifat water base yang sesuai untuk semua jenis kulit

N

Bahan ektif yang sangat eksklusif dan paling istimewa iaitu buah kagelia Africana yang diimport khas dari Benua

N

Tidak melekit atau berminyak

N

Bebas bahan kimia merbahaya dan mempunyai kelulusan KKM / NPRA

Dijamin selamat dengan kelulusan KKM & pengesahan dari pengguna itu sendiri

Soalan Soalan lazim
Berapa ml kandungannya dan untuk kegunaan berapa lama?
30 ml untuk 1 bulan penggunaan.
Apa kandungan dalam Niqrees Hydrogel ni?
  1. EXTRACT BUAH KIGELIA AFRICANA:
  2. AQUA (Air Mineral)
  3. ACRYLATES / BEHENETH-25 MATACRYLATE COPOLYMER:
    Bahan untuk meningkatkan kepekatan / kelikatan.
  4. GLYCINE SOJA PROTEIN (Kacang Soya):
    Agen pembersih kulit.
  5. TRIETHANOLAMINE:
    Bahan pengubahsuian pH dan menstabilkan campuran.
  6. PHENOXYETHANOL (Bahan semulajadi dalam green tea)
    Fungsi – Bahan pewangi dan penstabil.

Semua kandungan yang kami gunakan dipantau mengikut piawaian pengawal perubatan dan bebas dari bahan kimia merbahaya.

Ada sijil KKM ke?
Sudah pasti Niqrees Hydrogel ini BERKELULUSAN KKM.

Boleh semak nombor pendaftaran ini:
KKM – NOT150705975K.

Dah ramai ke yang guna Niqrees Hydrogel ni...?
Produk Niqrees Hydrogel ni dah ada di pasaran hampir 3 tahun dan sudah terjual lebih dari 15K unit.Kami juga mempunyai testimoni lebih dari 5000 pengguna yang berjaya menyelesaikan masalah kulit wajah mereka.
Berapa lama boleh nampak kesan ye?
Secara faktanya Niqrees Hydrogel ini bukan produk magik boleh hilangkan masalah kulit anda dalam sekelip mata.Tempoh kesan yang kami dapat dibawah adalah berdasarkan data yang kami dapat dari testimoni2 kami.

✅Jerawat pulih 3-10 Hari

✅Jeragat pudar 7-20 Hari

✅Parut Hitam pudar 10-30 Hari

✅Kusam kembali cerah 10-20 Hari

✅Biji kolsetrol mengecil 3-10 Hari

✅Pori mengecil 3-7 Hari

✅Garis penuaan pudar 7-30 Hari

✅Kulit tidak berminyak 1-3 Hari

Macam mana cara pakai? Sapu satu muka atau dekat tempat yang ada masalah je?
Kami syorkan sapu pada keseluruhan wajah supaya ia lebih efektif kerana saluran kapilari darah dan sistem organ bawah kulit manusia adalah saling berhubung pada sekitar kawasan wajah dan Niqrees Hydrogel mampu menstruktur dan melancarkan kembali saluran kapilari darah keseluruhanya.
Boleh guna ke betul-betul dekat tepi mata? Ada side effect tak..?
Tiada side effect lansung dan dengan tekstur Hydrogel ia mampu memberi rasa sejuk dan selesa walaupun pada kawasan yang mempunyai kulit yang nipis.
Boleh tak guna sekali dengan produk atau skincare lain?
Niqrees Hydrogel ni adalah serum dan ia mudah blend dengan produk lain kerana ia adalah Hydrogel iaitu water base yang mana ia cepat serap tanpa meninggalkan apa-apa kesan pada permukaan kulit.
Berkesan ke?
Dijamin berkesan dan kesemuanya dibuktikan dengan testimoni. Namun kadar kesannya pada setiap orang adalah berbeza

Berapa Harga Niqrees Hydrogel Ni?

Ok harga sebotol Niqrees Hydrogel Ni adalah RM110, tapi kami ada tawaran terbaik untuk hari ini dan ia adalah terhad.

SEMENANJUNG

SABAH SARAWAK